Hasznos linkek, cikkek, sajtóközlemények, érsek Anastasios felszentelt templom a falu klyuchischi

A régóta várt megnyitása a templom volt örömteli alkalom a falubeliek. Sokan gyűltek össze ezen a napon a templomban, hogy részt vegyen az imádság a Szent Liturgia, amely több mint 80 éve nem volt sovershaema ezen a helyen.

Építőipari Szent János-templom a falu Klyuchischi végeztek az időszakban 1797-1804 év. Kőtemplom egy harangláb két kápolnája, a Szent Péter és Pál apostol és Szent Barbara. A szovjet időkben, úgy, mint sok más orosz templomok volt meggyalázták, feldúlta és zárt.

templom helyreállítását végeztük rovására jótevője - az igazgatóság elnöke a Bank „kerület” Natalia kilencedik.

Megnyitása után, a templom szerzett új égi pártfogója - a pridelnyh templomok tiszteletére szentelt két tisztelik az egész keresztény világ a szentek - Szent Spyridon és Nicholas Myra, és a főoltár, valamint a forradalom előtti időkben, tiszteletére szentelték Szent János.

Rektor az új plébánia nevezték pap Szent Dormition Zilantova kolostor prot. Vladimir Lavrentiev. Záró a szolgáltatást, az uralkodó hierarch kívánta az apa Vladimir Isten segítségét a minisztérium és később az érkezését a fejlődés, és a falusiak gratulált az alkalomból Aranyszájú Szent János és a régóta várt megnyitása a templomban.