Állásfoglalás a kormány az Orosz Föderáció n 135 - megbízásából az erdők találhatók védelmi szántóföldeit

1. Ez a rendelet összhangban Forest kódex az Orosz Föderáció és más szövetségi törvények és más normatív jogi aktusok szabályozza a kötelező érvényű erdők találhatók védelmi területek, a szövetségi szerv a végrehajtó hatalom a védelmi kérdésekben.

Rögzítésével erdők ezen eljárás vonatkozik az átadás a szövetségi végrehajtó szerv védelmi erdők találhatók védelmi területek, ahol a célja azok védelmi célokra.

Rendelt szövetségi végrehajtó hatóság erdővédelmi problémák vannak zárva a erdőalap.

3. Biztosítása az erdő alapján az állam földkataszter, állami erdészeti kataszter és az állami erdők teszik területek védelmi területek, erdők találhatók, és a segítségével ezeket a földeket és erdei szervezetek a szövetségi szerv a végrehajtó hatalom a védelmi kérdésekben.

4. biztonságossá tárgyát erdőkben található földek előírt igényeinek védelem van, melyekre a törvénnyel bevezetett okmányok maguknál tartozó Earth Defense.

A parcellák, amelyek vonatkozásában dokumentumok azok tartozó Earth Defense nem kérdéses rögzítő található az erdőkben nem veszik figyelembe.

5. Az erdők találhatók földeket biztosított ideiglenes használatra összefüggő célokra védelmi igényeinek, a konszolidáció nem lehet.

6. szervezése és végrehajtása munkák biztosítása erdőkben található védelmi területek által végzett a szövetségi erdőgazdálkodás ügynökségek és a szövetségi végrehajtó szerv védelmi kérdésekben.

7. A javaslat megszilárdítása erdő regisztráció szükséges dokumentumok kidolgozása és a cselekmény átadás (elfogadás) erdők felkészült megfelelnek a jelen rendelet, valamint megfelelő szövetségi erdészeti erdőgazdálkodási vagy erdőgazdálkodási szervezet a régióban az Orosz Föderáció és az erdőgazdálkodás (erdészet), a katonai egységek vagy egyéb szervezet, a szövetségi szerv a végrehajtó hatalom a védelmi kérdésekben, és be kell nyújtani a szövetségi le irányító testület NYM gazdaság és a szövetségi szerv a végrehajtó hatalom a védelmi kérdésekben.

8. A törvény a transzfer (átvételi) erdők szerepelnek, többek között:

Jellemzői a fajok összetételét, korösszetétele és számba erdőállományok és egyéb erdei erőforrások

lista továbbított erdőgazdálkodás anyagokat.

9. A törvény a transzfer (elfogadás) erdők által jóváhagyott közös érdekében a szövetségi szerv az erdőgazdálkodás és a szövetségi végrehajtó szerv a védelem, ami egy dokumentumot, amely igazolja a konszolidáció erdők találhatók védelmi területek, a szövetségi szerv a végrehajtó hatalom a védelmi kérdésekben.

10. Tekintettel az erdők, hozzárendelve a szövetségi szerv a végrehajtó hatalom a védelmi kérdésekben, használjuk összhangban meghatározott erdőben jogszabályok az Orosz Föderáció:

meghatározására szolgáló eljárást a megengedett mennyiséget és kivágása életkor;

eljárás a naplózás és naplózás technikák;

11. A szövetségi szerv a végrehajtó hatalom a védelmi kérdésekben terheli a szervezet erdőgazdálkodás az erdők számára kijelölt, az irányítási, védelmi, védelme és újratermelése erdők intézkedések végrehajtása az erdőgazdálkodás és az állami számvitel.

12. A megszűnése esetén a használati jog területein védelmi föld megállt, és a használati jog az erdők található rajtuk. Ezek az erdők vannak kitéve, hogy visszatérjen az erdő alap.

A tényleges dokumentum szövege

Kap teljes hozzáférést a rendszer garancia Ingyenes 3 nap alatt!