Windows 7 Media Center Filmek

Az új Windows Media Center alkalmazásban néhány javítást észlel és a Filmek részt.

A Windows Media Center új funkciói a Windows 7-ben

A továbbfejlesztett útmutatómozi filmek útmutatója megmutatja a felvétel minősítését és minőségét, megkönnyítve a vizuális preferenciák megismerését.

A Windows Media Center új funkciói a Windows 7-ben

Ugyanakkor a film részletes leírását a Movie Details (Képinformációk) képességével lehet megismerni, amely egy helyen egyaránt sokoldalú információt szolgáltat a filmről.

Windows 7 Media Center A kiegészítők

A Windows Media Center új funkciói a Windows 7-ben

A fejlesztõkkel folytatott konzultációt követõen a Microsoft úgy döntött, hogy a Windows Media Center-ben végrehajtja az úgynevezett kiegészítõket vagy "extrákat", ahogyan azt a vállalat hívja. Most már az újdonság még a tervezési szakaszban van, de most már tudjuk, hogy különféle apróságokról van szó, például az időjárásról. A közeljövőben a vállalat megígérte, hogy részletesebb információkat nyújt.

Windows 7 Media Center A képernyőn megjelenő billentyűzet

A Windows Media Center új funkciói a Windows 7-ben

Bármikor, ha szükséges, írjon be szöveget, használhatja a képernyőn megjelenő billentyűzetet.

Windows 7 Media Center Gadgets

A Windows Media Center új funkciói a Windows 7-ben

A fenti kép egy szabványos konfigurációjú modult mutat. Ebben a konfigurációban a modul lehetővé teszi kedvenc zenéjének lejátszását, megtekintheti a desshou-t (3 vagy több csillaggal), vagy mindkettőt. Használhatja a zöld gombot a Windows Media Center megnyitásához.

A Windows Media Center új funkciói a Windows 7-ben

Íme egy példa egy eszköz létrehozására. Az Internet TV és az új felvett TV kikapcsolása lefordítja a modul beállításait az alapértelmezett beállításokra.

Csak ezt akartam mondani. Elfogadom, mindent nem lehet leírni - az újdonságban vannak más új funkciók, amelyekről végül megtudhatja magad. Ezzel a Microsoft megígérte, hogy tovább nyújt nekünk további információkat a Windows Media Centerről, és kijelentette, hogy az alkalmazással kapcsolatos munka még mindig folyamatban van. A vállalat örömmel fogadja a felhasználók visszajelzéseit, és nagyon valószínű, hogy választ ad minden kérdéseire. Tehát írj levelet :)