Media Center feleségül - Moszkva, nyaralás - Afrika élő - London

Az igazság a szenzációs esküvői fiának milliárdos cherepovchanki „beszéd”, mondta a menyasszony.

Egy exkluzív interjúban a 25 éves Alina Nagyboldogasszony Mondtam tudósítónk az ő ismeretségét Anton Fedun, a fia alelnöke „Lukoil”, és az egyik tulajdonosa a futball „Spartak”, valamint az esküvői pár és tervek a jövőre nézve.

- Anton, és találkoztam egy párt verseny „kisasszony orosz Radio” Moszkvában, ahol én képviseltem hazámat Cserepovec. Anton meglepett az egyszerűség, a nyitottság és az intelligencia. Nagyon kellett egy vidám este, és megállapodtak abban, hogy újra találkozunk. Így kezdődött a történet a mi szeretet. Minden, mint mindenki másnak: találkozott, mint a szerelem.

- Annak érdekében, hogy a szeretett, akkor Moszkvába költözött?

- Messzebb. Anton évekig tanult és Angliában élt, és együtt lenni, akkor én is odamentem. Ott rájöttem álmában - elismerte, hogy a London School of ének. Ezen kívül, azt vizsgálták Londonban, egy város, amiről én még mindig az iskolában 21-es szám a sok olvasás tankönyvek, és végül képes volt mindent látni a saját szememmel. Legfőképpen Megdöbbentem, hogy ez a város tele van a művészet. Annyira elragadta ez, úgy döntöttem, hogy tanulmányozza művészettörténet és felvételt nyert a híres Institute Christie. De natív Cserepovec nem feledem, és minden nyaralás jött meglátogatni a családját és barátait.

- Moszkva - Anton szülővárosában, ezért úgy döntöttünk, hogy megünnepeljük egy esküvő van. Azt akartuk, hogy egy vidám és emlékezetes nyaralás a család és a barátok, így aktívan részt vesz a szervezet egy pár hónapig. Jó móka volt, a vendégek elégedettek, és örülünk, hogy nem hiába próbáltam. Azt pedig különösen tetszett, hogy a nyaralás jött a család és a közeli barátok Cherepovets. És az oltár én vezettem apám volt, ami különösen megható.

- Vannak-e az Ön által választott Cserepovec?

- Igen, Anton jött, hogy megismerjék az én nagycsalád. Mondtam neki, hogy sokat a városban, és nagyon érdekes volt, hogy végre látni a saját szememmel. Persze, ő élvezte, mert megmutattam neki a legszebb hely a város, és azt mondta nekik, hogy mennyire függnek össze velük.

- Hol azt tervezi, egy nászút?

- Az ülés előtt velem, Anton folytatta szafari Afrikában, és úgy döntött, hogy visszatér oda egyszer a barátnőmmel, így ez egy nagyon romantikus hely. Ezért az a kérdés, hogy hová megy nászútra, mi nem állni - azonnal úgy döntött, hogy mi fog menni az afrikai országokban.

- A terv, hogy ezt követően a visszatérés?

- Nyugi, nincs időnk. Vissza fogunk térni a mindennapi élet, a munka. Fogok dolgozni Londonban a speciális szakterületen, és nem a szokásos családi dolgokat.