Állásfoglalás a kormány az Orosz Föderáció n 687 - jóváhagyási minták és leírások az útlevél formák

Az alábbi módosításokkal:

A mintákat az útlevél az állampolgár az Orosz Föderáció formák, diplomata-útlevél egy állampolgár az Orosz Föderáció és a szolgáltatás útlevél a polgár az Orosz Föderáció, az identitás az állampolgár az Orosz Föderáció területén kívül az Orosz Föderáció tartalmazó elektronikus média szerint a függelék N1 - 3 *;

Az útlevél a polgárok, az Orosz Föderáció, az Orosz Föderáció igazoló azonosságát állampolgár területén kívül az Orosz Föderáció, beleértve azokat is, amelyek elektronikus adathordozón kiadott, a fejléces a fentiek érvényesek maradnak a lejárati dátum

leírás írószer útlevél a polgár az Orosz Föderáció diplomáciai útlevelet az állampolgár az Orosz Föderáció és szolgálati útlevéllel a polgár az Orosz Föderáció, az identitás, a polgár az Orosz Föderáció területén kívül az Orosz Föderáció, amely az elektronikus média, a melléklet szerint N 4.

2. kapcsolatos költségek a gyártás üres útlevelet az állampolgár az Orosz Föderáció, diplomata-útlevél a polgárok, az Orosz Föderáció és szolgálati útlevéllel a polgár az Orosz Föderáció, az identitás, a polgár az Orosz Föderáció területén kívül az Orosz Föderáció, amely az elektronikus média, és a design ezen útlevelek készülnek rovására erre a célra kialakított, a szövetségi költségvetés erre az évre.

3. egyesületek az állami vállalatok és szervezetek számára a termelés állami jelzi a Pénzügyminisztérium, az Orosz Föderáció, hogy biztosítsa a termelés kitöltetlen útlevelekkel a polgár az Orosz Föderáció diplomáciai útlevelet az állampolgár az Orosz Föderáció és szolgálati útlevéllel a polgár az Orosz Föderáció, az identitás, a polgár az Orosz Föderáció területén kívül az Orosz Föderáció tartalmazó elektronikus média kérésére a Külügyminisztérium az orosz Föderáció lete és Szövetségi Migrációs Szolgálat.

4. A Külügyminisztérium az Orosz Föderáció, hogy összhangban a nemzetközi szerződések az Orosz Föderáció tájékoztatja a külföldi országokban a bevezetése az Orosz Föderáció útlevél a polgár az Orosz Föderáció diplomáciai útlevelet az állampolgár az Orosz Föderáció és szolgálati útlevéllel a polgár az Orosz Föderáció, az identitás, a polgár az Orosz Föderáció területén kívül az Orosz Föderáció tartalmazó elektronikus médiában.

Elnöke a kormány
orosz Föderáció